Wednesday, March 14, 2012

Ma ei ole nüüd mustmiljon aastat siia midagi kirjutanud... Põhjuseid on ka miljon ja must... Peamisteks on siis see, et vahepeal oli sess ja sellega jäi kuidagi auk sisse ja kuidagi kadus motivatsioon ära... Ja ma koguaeg mõtlen, et mul pole siia kirjutada ka ainult sellest, kui halvad inimesed on ja kui paha tuju mul on jne, mis kõik kurjaks ajab... Aga nüüd ma üritan asja kätte võtta jälle. 
Kooliga on enamvähem korras. Eksamid paistavad juba... Kõige toredam aine on Füüsikaline keemia, mis on neljapäeva õhtuti 4st 6ni ja see on täielik ajurakkude surm. Õppejõud on hästi tore ja muhe ja kõike muud ka. Aga aine... füüsikaline keemia peaks kõik ütlema... 
Paar päeva tagasi vaatasime Willy Wonka and the Chocolate Factory'i ära. Lõpuks. Nüüd juba päris mitu aega kummitavad lood sellest filmist. Aga ma ei kahetse midagi :) Peale filmi vaatamist lugesin Charlie and the Chocolate Factory raamatu ka uuesti läbi. Ehk siis Gene Wilder on parem Wonka kui Depp. Visuaalsuse poolest on teine film jälle rohkem raamatusse ehk siis kaks filmi kokku pannes, saab selle mida Roand Dahl on kirjeldanud. 

 Vaatasin mingi õhtu filmi... Järgmisel hommikul leidsin selle pildi: 
Ja siis naersin omaette. Ma olen 21-aastane ja sisimas kardan ma siiani, et mu voodi all elab keegi :D

1 comment: