Friday, September 2, 2011

Tsau Kristi!

Ma ju ütlesin, et ma kirjutan ja ainult selle pärast, et sa kurtsid, pühendan blogi sulle :) Et sul ikka oleks mida lugeda :)

Nii Karoliine türdukute õhtu: saime kokku, jalutasime Kessu maja juurde ja käskisime tal alla tulla. Siis maja ees, pidi ta riidest lahti võtma ja pluusi ära vahetama. :) Selle järel avasime šampuse. Kessu maja juurest jalutasime Eedeni juurde, samal ajal kui me jalutasime jõime selle šampuse ära. Eedenis käisime toidupoed ja Karoliine ostis endale uued kingad, sest kontsad tapsid ta jalgu :D Seal siis silla peale, kus ta pidid kirjutama tõotuse olla tubli tulevane abikaasa ja ära uputama ka oma endiste poiste nimed, kuid enne seda pidi ta ära jooma ühe megamix kokteili, et oleks pudel, millega kirjake Emajõkke visata :) Sealt siis jalutasime bussipeatusesse, kus Kessu alustas müügitööd - müüs komme. Kesklinnas müüs oma viimased kommid ja siis üritas Pirol alkoholivaba õlut müüa. Sealt edasi liikusime Püssi, kus ta pidi üksinda ühe Püssi punase ära jooma :) Sealt edasi käisime Poolest kuues söömas ja pärast jalutasime Hansahotelli juurde ja saime poiste seltskonnaga kokku ehk siis joogid ja muud särgid-värgid.

Järgmisel hommikul istusime Sandraga (loe: uue naabriga) tükk aega õues kohvitassidega ja ajasime juttu :) See on juba traditsiooniks juba kujunenud :D Iga päev, iga päev.... :)

Järgmine väga märkimisväärne sündmus oli siis Karoliine ja Vahuri pulm, mis sai alguse Tartus Tiigi tänavalt. Peale 10-minutilist regeistreerimist oli õues kohe õnnitlemine ja kerge fotosessioon. Sealt liikusime Lõunaka ringteele, kus tegime auringe. Ringi pealt tagasi kesklinna, kesklinnast Eedeni ringile auringe tegema ja siis kesklinnas suunas veidz tagasi, et jalakäijatesillale tabalukk Kessu ja Vahuri nimedega panna. Jalakäijate silla peal kallati pruutpaar ka riisiga üle :) Sealt siis uuesti Eedeni ringile paariks minutiks ja siis Räpina poole sõitu. Emajõkke veel üks pudel visata ja paar vahepeatust veel, kuni lõpuks jõudsime Kauksi (Põlva külje all), kus pidu alguse sai. Head söögid-joogid, hea seltskond ja üleüldiselt hea pidu :D Muidugi enne Kauksi jõudmist toimusid igasugused erinevad manöövrid ja surmasõidud autorongis :)

Järgmisel päeval aitasin Kessul ja Vahuril Kauksist kõik asjad ja ülejäänud inimesed Savernasse vedada.. Ühesõnaga jõudsin lõpuks mingi 6-ajal koju (Elva).

Nüüd on siis kool peal. Esimene nädal tehtud. Botaanika ja zooloogia on toredad, rohkem aineid pole veel olnud. Järgmisest nädalast hakkab järjest tulema. Eks ma siis vingun :)

Aga Kristi, ma loodan, et sa jäid rahule :)

No comments:

Post a Comment